Diploma ir

Diploma ir
Diploma ir

Makam Huruf

 photo mro-2.jpg

Kenangan Tahap 7

 photo tahap7semua_zps18002aaf.jpg

Wednesday, 5 October 2011

Jin yang sukar Dirawat


Golongan @ Bangsa Jin yang Sukar dikeluarkan@ Jin Berulangkali masuk.
(Insyaallah kesabaran & Keyakinan kepada Allah penyembuh segalanya)

PERTAMA
Jin Cina

KEDUA
Jin Indonesia

KETIGA
Jin Hindu

Ke-4
Jin Siam

Ke-5
Jin Orang Asli / Jin Hutan


Ke-6
Jin Melayu


Statistik ini adalah berasaskan kepada pengalaman kami dalam merawat. Kebanyakan carta 4 ke atas selalunya serangan bukannya keseorangan, ianya berkumpulan beramai-ramai. (melebihi 10 jin dalam 1 serangan).

Jin Cina selalunya berkampung... satu kampung akan membuat serangan. Jin hindu, Siam, Indonesia selalunya berkumpulan. Terdapat juga berseorangan terutama Indonesia, Melayu, Orang asli@hutan & siam.

Jin berkumpulan hanya mengumpul kekuatan di atas semangat diseru oleh penyembah-penyembah berhala, tokong cina secara berkerjasama bertukar-tukar posisi dimana yang sudah lemah keluar sekejap untuk mengumpul kekuatan & akan masuk semula menggantikan jin lemah yang lain. Selalunya jin cina tidak dapat berkerjasama dengan jin bangsa yang lain kecuali jin Siam, Melayu, Indonesia & hindu.

Jin Indonesia gemar menunjuk-nunjuk seperti bersilat & pergerakan mengugut. Kadang-kadang datang dalam bentuk binatang seperti harimau, anjing, babi & monyet.  Jin siam gemar bersembang & datang dalm bentuk babi, anjing, ular dll.

Jin Hutan@orang asli gemar menjerit & melompat & suka lari merata-rata. Jarang bercakap.

Jin Melayu macam jin hindu, gemar bercakap besar, datang dalam bentuk harimau. Jin hindu kadang-kadang datang dalam bentuk dewa@tuhan hindu.. cakap besar & sombong.

0 comments:

Post a Comment